Ventilācija

Drukāt
Banner 1050x80

Artikans, SIA

Langstiņi, Mediķu 6, Garkalnes pagasts, Ropažu nov., LV-2137
Ventilācijas un kondicionēšanas sistēmas un iekārtas telpām

Artisans Group, SIA

Ventspils 50, Rīga LV-1002
Pamati, Inženiertehniskie tīkli, Ūdensvads, Kanalizācija, Mezgli, Lietus ūdens novadīšana, Vēdināšana, Ventilācija

Atverdurvis.lv, logi durvis Gulbene

Ozolu 1, Gulbene, Gulbenes nov. LV-4401
Logu, durvju, garāžu vārtu, žalūziju pasūtīšana, izbraukšana un mērīšana pie klienta. PVC, platmasas, platikāta, koka, metāla durvis, logi, garāžu vārti, moskītu tīkli, siltumnīcas, iekšdurvis, ārdurvis, ugunsdrošas, energoefektīvas. Pasūtīt koka, pvc logus, metāla durvis, furnitūru, atslēgas, žalūzijas internetā uz pasūtījuma.

Aukor, SIA

Bauskas 5a, Jelgava LV-3001
Ventilācija , , ventilācijas sistēmas, sistēmu izgatavošana, montāža, uzstādīšana, apkalpošana, CNC, plazmas

Autex, SIA, Motori, to rezerves daļas un remonts

Motoru, elektrostaciju, sūkņu un sprauslu remonts!
Rīgas 105, Ķekava, Ķekavas nov. LV-2123
skava, paplāksne, gredzens, sprostgredzens, maisītājs, magnētiskais devējs, ligzda, korpuss, kartera ventilācija

Autex, UAB

9-ojo Forto gatvė 65-1, Kaunas
Dzinēji, motori, dzinēju remonts, motoru remonts, apkopes konsultācijas, dzinēju apkopes, apkopes, motoru apkopes, konsultācijas, Perkins elektrostaciju, industriālie jūras motori, industriālo jūras motoru rezerves daļa, industriālo jūras motoru serviss, industriālo jūras motoru remonts, FG Wilson, Green Power, Stamegna jūras

Auto Palete, SIA

Līksnas 9, Rīga, LV-1003
Firmas STANDOX oficiālais pārstāvis - STANDOX, STANDOHYD, STANDOBLUE, STANDOFLEET autokrāsas un palīgmateriāli, PERCOTOP industriālās krāsas un palīgmateriāli, (Vācija). SATA krāsošanas instrumenti, (Vācija). DuPONT Sontara auto virsmas tīrīšanas materiāli, telpu uzkopšanas materiāli, (ASV). 3M, (ASV) EMM&COLAD, (Holande) VOSSCHEMIE,

Autohim, SIA

Mēs strādājam bez izmaiņām
Rūpnīcu 3, Olaine, Olaines nov. LV-2114
Apraksts:

Uzņēmums Autohim ražo dzesēšanas šķidrumus (antifrīzu), automobiļu vējstiklu mazgāšanas šķidrumus. Nodrošinot nepieciešamo asortimentu, uzņēmums «Autohim» ražo arī destilētu ūdeni, aizdedzināšanas šķidrumus, šķidrumus apkures, ventilācijas un kondicionēšanas sistēmām. Realizējam rietumu ražotāju eļļas, smērvielas, un bremžu šķidrumus. Uzņēmums «Autohim» saviem klientiem sniedz konsultācijas un piegādā savu produkciju. 

BAU fonds, SIA

Tīnūžu 1a, Rīga LV-1021
Pakalpojumi:: ✓ Dūmvadu pārbaudes akts ✓ Elektroinstalācijas atzinums ✓ Topogrāfiskais izpildmērījums ✓ Ēkas energosertifikāts ✓ Kadastrālā uzmērīšanas lieta ✓ TU atzinumi Par mums:

Mē nodarbosimies ar jūsu projektu no sākuma līdz legalizācijai - nesaprotamu papīru gūzma un dažādas valsts iestādes ir mūsu darbs. Vasarnīcu, privātmāju nelegālās pārbūves legalizācija - negaidiet soda naudu paziņojumus, sāciet dokumentu kārtošanu jau šodien. Individuāla pieeja katram mūsu klientam. 

BEIJER REF LATVIA, SIA, saldēšanas iekārtas un kondicionēšanas sistēmas

Kārļa Ulmaņa gatve 2, Rīga LV-1004
Produkti:: ✓ Gaisa kondicionieri ✓ Siltumsūkņi ✓ Rekuperatori ✓ Čilleri ✓ DRY-COOLERI ✓ Mitrinātāji ✓ Elektronika ✓ Kompresori Par mums:

SIA "BEIJER REF LATVIA" nodarbojas ar komerciālo un industriālo saldēšanas iekārtu, gaisa kondicionēšanas iekārtu, siltuma sūkņu, mitrināšanas iekārtu, komplektējošo izstrādājumu, rezerves daļu un ikdienas apkopes darbam nepieciešamo materiālu tirdzniecību, kā arī veic aukstuma apgādes, gaisa kondicionēšanas jaudu aprēķinus un projektēšanas darbus.

BELL Serviss, SIA

Mazā 6, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Apraksts: Uzņēmuma galvenais darbības virziens ir siltumapgādes, ventilācijas, ūdensapgādes, sadzīves un lietus kanalizācijas, gāzes apgādes sistēmu izbūves, apkopes un remonta darbu veikšana, kā arī ar to saistītās tehniskās konsultācijas. Apkures iekārtu pārdošana, garantijas un pēc garantijas apkopes un remonts. Uzņēmuma darbiniekiem ir vairāku desmitu gadu pieredze šajā nozarē.

BHS.lv, internetveikals

Vagonu 23, Rīga, LV-1009
BHS, baltichorecasolutions, bāri, restorāni, viesnīcas, kafejnīcas, ēdnīcas, bāru aprīkojums, viesnīcu aprīkojums, kafejnīcu aprīkojums, ēdnīcu aprīkojums, virtuves aprīkojums, mēbeles, bāru iekārtas, virtuves iekārtas, bāri, produkti restorāniem, produkti viesnīcām, ēdnīcām, kafija, tēja, sīrupi, kafijas uzkodas, kafijas automāti,
Atvērt logu un pavēdināt? Dabīgā ventilācija nodrošina gaisa iekļūšanu telpās caur logiem, durvīm un vēdināšanas kanāliem, tomēr gaiss netiek filtrēts, tādēļ efektivitātes un gaisa tīrības nolūkā tiek izmantotas mehāniskās ventilācijas sistēmas, kas nodrošina gaisa piespiedu ieplūdi un izplūdi. Tām parasti ir laba gaisa caurlaidības spēja un zema aerodinamiskā pretestība. Tās slāpē trokšņus, novērš putekļu un kukaiņu iekļūšanu. Piedāvājumā arī mitrumu regulējošas gaisa pieplūdes / izplūdes iekārtas un iekārtas ar siltuma rekuperāciju, kas kļūst izdevīgi vēsā laikā. Sadzīvē un ražošanā lietoto ventilācijas sistēmu jaudas atšķiras. To nosaka telpas kubatūra, gaisa piesārņošanas intensitāte. Temperatūras režīma uzturēšanai izmantojamas kondicionēšanas, sildīšanas un dzesēšanas sistēmas. Plaši tiek izmantotas siltumsūkņu sistēmas. Uzņēmumi veic sistēmu projektēšanu, izgatavošanu, uzstādīšanu un apkopi.