Ventilācija

Drukāt
Banner 1050x80

BKSV Group, SIA

Jelgavas 36, Rīga LV-1004
Ventilācijas un kondicionēšanas sistēmas un iekārtas telpām

BL serviss, SIA

K.Valdemāra 3, Liepāja, LV-3401
Darbības jomas:: ✓ Kondicionieri ✓ Ventilācija ✓ Siltumsūkņi ✓ Apkure Apraksts: Uzņēmums piedāvā kondicionieru, ventilācijas, gaiss-gaiss un gaiss-ūdens siltumsūkņu, kā arī apkures sistēmu uztādīšanu, apkalpošanu un remontu. Uzņēmuma darbinieki ir kvalificēti speciālisti ar ilggadēju pieredzi nozarē, tāpēc spējam ieteikt labākos iespējamos risinājumus atbilstoši klienta vēlmēm. Uzticētos darbus veicam ātri, precīzi un kvalitatīvi. 

BM Solutions, SIA

Gaujas 5, Rīga, LV-1026
Lai ko Jūs meklētu - betona skrūves, ķīļenkurus, ķīmiskās enkurmasas, cauruļskavas, profilus vai skrūves, to visu var iegādāties pie mums. Plašs klāsts ar montāžas materiāliem, kā neilona dībeļi, trapecveida stiprinājumi, ventilācijas cauruļskavas, abrazīvie diski un urbji ir atrodami mūsu noliktavā. Ja ir nepieciešami nekustīgais balsts,

BM Vide, SIA

Ganību dambis 21b, Rīga, LV-1005
Tehnika, tehnika dārzam, ventilācija .

BMI Latvija, SIA

Tīraines 1, Rīga, LV-1058
Jumti, jumtu risinājumi, dakstiņi, kārniņi, jumtu materiāli, dakstiņu jumti, kārniņu jumti, jumiķu darbi, jumtu ieklāšana, būvmateriāli, jumtu segumi, betona dakstiņi, metāla dakstiņi, lietus ūdens noteksistēmas, ekskluzīvi dakstiņi. Jumtu renovācija, jumtu renovēšana, Monier, Schiedel. ZANDA LUX, ELEGANT, DANTEGL, RUBIN, TURMALIN,

BVT Partneri, SIA

Ganību dambis 24a-46.korpuss, Rīga LV-1005
Produkti: ✓ Gaisa kondicionēšanas iekārtas telpām ✓ Precīzās gaisa kondicionēšanas iekārtas ✓ Siltumsūkņi ✓ Aukstumiekārtas Par uzņēmumu:

BVT Partneri ir gaisa kondicionēšanas iekārtu vairumtirgotājs, vairāku ražotāju tiešais pārstāvis un veiksmīgi strādā Latvijā jau no 2000. gada. BVT Partneri ir TRANE (ASV, Francija) oficiālais tirdzniecības un servisa pārstāvis. TRANE ir viens no lielākajiem gaisa kondicionēšanas iekārtu ražotājiem pasaulē ar vairāk nekā 100 gadu vēsturi un tā ražotie čilleri u.c. ūdens sistēmas nodrošina aukstumapgādi ārkārtīgi daudzos objektos burtiski visās pasaules valstīs un reģionos. BVT Partneri ir sadzīves, profesionālo un VRF tipa gaisa kondicionēšanas iekārtu un siltumsūkņu Mitsubishi Heavy un AlpicAir pārstāvis un tiešais piegādātājs. Mēs esam ilggadējs precīzo gaisa kondicionēšanas iekārtu un sistēmu STULZ (Vācija) partneris ar daudzu gadu pieredzi datu centru un servertelpu aprīkošanā. Mūsu STULZ iekārtas nodrošina mikroklimatu tādos nozīmīgos objektos kā, piemēram, TIER III sertificētais Lattelecom datu centrs Dattum, Telia Latvia datu centrs, Latvijas Banka, Latvijas Gāze un daudzi citi.

Baksijs, SIA, Kondicionieru remonts Vidzemē

Piebalgas 67, Cēsis, Cēsu nov. LV-4101
Apraksts: Kondicionieru remonts Cēsīs. Kondicionieru uzpilde Cēsīs. Kondicionieri Cēsīs. Cēsis. Priekuļi. Limbaži. Rauna. Vidzeme. Valmiera. Sigulda. Auto remonts. Autoserviss. Riepu maiņa.

BaltFlow, SIA

Abulas 2, Rīga, LV-1026
Ventilācija . Nosūces sistēmas (extraction). Metināšanas nosūces. Filtri. Aspiracija., Telpu ventilācija . Profesionālie putekļu sūcēji. Rūpnieciskie putekļu sūcēji. Vakuuma iekārtas.

BaltService, SIA

Ganību dambis 21b, Rīga LV-1005
Pakalpojumi: ✓ Siltumsūkņi ✓ Ventilācijas sistēmas ✓ Kondicionēšanas sistēmas ✓ Gaisa mitrināšanas un sausināšanas sistēmas ✓ Apkures sistēmas ✓ Dūmu novadīšanas sistēmas ✓ Serviss ✓ Konsultācijas, apsekošana un diagnostika ✓ Projektēšana ✓ Gaisa vadu tīrīšana ✓ Siltums no dūmgāzēm, noteikūdeņiem un kompresoriem

Baltic Color, SIA, pulverkrāsošana, skrošu strūkla, smilšu strūkla

Lēdurgas 3, Rīga LV-1034
SIA "BALTIC COLOR" (BCW) ir "CONSUS", Polija, pulverkrāsas ražotāja pārstāvis Latvijas teritorijā.:

Skrošstrūklošana – augsti efektīva un neaizstājama metāla virsmas apstrādes tehnoloģija pirms pulverkrāsošanas veikšanas. Skrošstrūklošana norit īpašā kamerā. (Detaļas maksimālais izmērs – 9000x3500x3000 mm). Skrotis, padotas ar 8 bāru spiedienu caur gaisa abrazīvās strūklas spraugu, kas vērsta uz detaļas virsmu, ļauj likvidēt veco krāsu, dažādus netīrumus un pārklājumus, pasargāt pret rūsu. Piešķirt virsmai nepieciešamo raupjumu pirms pulvera pārklājuma uzklāšanas, aizsargā pret plāvu, nolīdzina nelīdzenumus, matē metāla virsmu, likvidē oksīda plēves no metāla pirms metināšanas darbu veikšanas. Skrošstrūklošanas apstrāde ļauj veikt pilnīgu metāla attīrīšanu un piešķir raupjumu, kas nodrošina labu saķeri starp metālu un pulvera pārklājumu. Tostarp skrošstrūklošana nostiprina metāla kristālisko režģi. Tas kļūst daudz izturīgāks un mazāk uzņēmīgāks. Mēs varam piedāvāt visizdevīgākās cenas tieši jums. Iespējama piegāde.

Baltic Elements, SIA

Rāmava, "Saulceri" , Ķekavas pagasts, Ķekavas nov., LV-2111

Baltic Media Ltd., SIA, Valodu mācību centrs

Elizabetes 11, Rīga LV-1010
Mūsu galvenie pakalpojumu sniegšanas noteikumi:: ✓ mēs uzņemamies atbildību; ✓ mēs nodrošinām, lai klients būtu mūsu galvenā prioritāte; ✓ mēs sniedzam to, ko apsolām; ✓ klienta vajadzības un valodas zināšanu līmenis nosaka valodu kursu saturu, intensitāti un mērķus.

Baltic Pack, SIA

Biķernieku 121, Rīga LV-1021
Tirdzniecība - iesaiņojamie materiāli gaļas, zivju, piena, maizes, siera, augļu-dārzeņu, saldējuma ražošanai. Visa veida iepakojums. Plēve, papīra, polipropilēna maisi, vakuuma plēve, maisiņi, apdrukāti un neapdrukāti. Putuplasts, "Skin" iepakojums, "Tray packing". Papīra, plastmasas konteineri, (saldējumam). Vakuuma maisi, siera

BalticFiberLine, SIA

Salmu 20-1, Liepāja LV-3401
Par uzņēmumu:

Uzņēmums SIA "BalticFiberLine" izgatavo kvalitatīvus izstrādājumus, kā, piemēram, grodu vākus, barotavas, dekorācijas, izstrādājumus no plastmasas, labi aprīkotas tualetes ar ūdens pieslēgumu un ventilāciju, gaismu un sensoru izlietni, spoguli un citām labierīcībām. Visas produkcijas piegādājam klientam. Esam gatavi arī jaunas produkcijas radīšanai. 

Baltijas Elektro Sabiedrība, SIA

Krustpils 38a, Rīga, LV-1057
Siltumtehnika, ventilācija : ventilatori, temperatūras regulatori, klimata kontroles ierīces, ūdens sildītāji

Baltijas Energo Būve, pilnsabiedrība

E.Melngaiļa 1a, Rīga, LV-1010
Inženierrisinājumi. Būvniecība. Jaunbūves. Rekonstrukcija. Renovācija. Nedzīvojamās mājas, inženierbūves. Transporta būves. Ražošanas ēkas. Maģistrālo naftas un gāzes apgādes sistēmu būvniecība. Industriālās ēkas, industriālo ēku celtniecība, metāla konstrukciju demontāža, betona konstrukciju demontāža, grīdu demontāža, sienu

Baltijas Projekti AVK, SIA

Raiņa 87, Jūrmala, LV-2016
Metāla kāpnes, balkonu margas, kāpņu margas, nojumes, tiltiņi, mangaļi, grili, grils, lustras. Metāla mēbeles, metāla nesošās konstrukcijas, nerūsējošā tērauda izstrādājumi. Metināšanas darbi. Mākslinieciskā metālapstrāde. Metālkalumi.
Atvērt logu un pavēdināt? Dabīgā ventilācija nodrošina gaisa iekļūšanu telpās caur logiem, durvīm un vēdināšanas kanāliem, tomēr gaiss netiek filtrēts, tādēļ efektivitātes un gaisa tīrības nolūkā tiek izmantotas mehāniskās ventilācijas sistēmas, kas nodrošina gaisa piespiedu ieplūdi un izplūdi. Tām parasti ir laba gaisa caurlaidības spēja un zema aerodinamiskā pretestība. Tās slāpē trokšņus, novērš putekļu un kukaiņu iekļūšanu. Piedāvājumā arī mitrumu regulējošas gaisa pieplūdes / izplūdes iekārtas un iekārtas ar siltuma rekuperāciju, kas kļūst izdevīgi vēsā laikā. Sadzīvē un ražošanā lietoto ventilācijas sistēmu jaudas atšķiras. To nosaka telpas kubatūra, gaisa piesārņošanas intensitāte. Temperatūras režīma uzturēšanai izmantojamas kondicionēšanas, sildīšanas un dzesēšanas sistēmas. Plaši tiek izmantotas siltumsūkņu sistēmas. Uzņēmumi veic sistēmu projektēšanu, izgatavošanu, uzstādīšanu un apkopi.