Ventilācija

Drukāt
Banner 1050x80

Būvenergo A, SIA

Pulkveža O.Kalpaka 16, Jelgava LV-3001
Horizontāli vadāma urbšana. Zemes caurduršana. Siltumapgādes, ventilācijas, ūdensapgādes un kanalizācijas sistēmu projektēšana, būvdarbu veikšana, vadīšana, būvuzraudzība. Iekšējo, ārējo inženierkomunikāciju būvniecība. Dzīvokļu remonts, ēku celtniecība. Celtniecības tehnikas (ekskavatoru), (traktoru) noma. CCTV, beztranšeju
ZL.LV iesaka

Būvserviss Roja, SIA, Veikals, būvmateriālu tirdzniecība

Roja, Bangu 2, Rojas pagasts, Talsu nov. LV-3264
Visa veida būvmateriāli, cements, jumtu segumi, reģipsis, Fibo bloki, siltumizolācijas materiāli, santehnika, plēves, durvis, elektroinstrumenti, rokas instrumenti, kabeļi, vadi, slēdži, naglas, skrūves, krāsu tonēšana, krāsas, lakas, piegāde visā Latvijā, Būvmateriālu veikals, Masters, Santehnika, sadzīves tehnika Kurzemē, Rojā,

CKM, SIA

Rencēnu 14D, Rīga, LV-1073
Skrūvju vairumtirdzniecība. Montāžas profili, kronšteins, naglas, vairumtirdzniecības bāze. Skrūves Pļavnieki, Pļavniekos vairumtirdzniecība, tirdzniecība. Skrūvju veikals Rīgas centrā, centrs. Nestandarta stiprinājumi pēc, uz pasūtījuma. Specializētie skrūvju veikali. Stiprinājumi un skrūves. A2, A4, Aisi 316, 306, Kvalitatīvi

CLBK, SIA

Dreiliņi, Garā 2, Stopiņu pagasts, Ropažu nov., LV-2130
Ventilācijas un kondicionēšanas sistēmas un iekārtas telpām

CNC Baltic, SIA

Strazdumuižas 74, Rīga, LV-1024
elektrodi, metināšanas elektrodi, čuguna metināšana, metināšanas piederumi, metināšanas materiāli, ventilācija

CO2 Maple

Zemitāna iela 2b-409, Rīga, LV-1012
Gaisa kvalitātes mērītājs, CO2 Monitori, Gaisa kvalitāte, CO2 MAPLE.

CVS, Elektromontāžas darbi

"Gruntnieki" , Laidzes pagasts, Talsu nov. LV-3280
rekonstrukcija, renovācija, demontāža, demontāžas darbi, montāžas darbi, stiegrošana, laukumu planēšana, ventilācija

Celmeņi ASK, SIA

Brīvības 12, Preiļi, Preiļu nov. LV-5301
Apraksts: Kopš 1996.gada uzņēmums darbojas mežistrādes tehnikas tirdzniecības un apkopes jomā. Mūsu veikalos atradīsiet labāko no tā, kas tiek piedāvāts meža un dārza tehnikas tirgū! Mūsu saimniecības preču veikalā Preiļos atradīsiet visu nepieciešamo mājas saimniecības uzturēšanai: santehnikas un kanalizācijas preces, preces apkures un ventilācijas sistēmu ierīkošanai, elektroinstalācijas preces un gaismas ķermeņus, elektroinstrumentus un rokas instrumentus, darba apģērbus, dažādu veidu žalūzijas. Aicinām Jūs apmeklēt mūsu veikalus Preiļos un Krāslavā.

Centrometal, SIA

Upeslejas, Skolas 2-29, Stopiņu pagasts, Ropažu nov., LV-2118
Apraksts:

"Centrometal" - individuālās un industriālās apkures sistēmas. Uzņēmums "Centrometal" ir starptautisks industriālo un privāto apkures iekārtu un sistēmu ražotājs ar jau vairāk nekā 50 gadu lielu pieredzi šajā jomā. "Centrometal" piedāvā individuālus risinājumus efektīvām sistēmām ar jaudu no 1,5 līdz 5000 kW visām lietošanas nozarēm un visiem siltumenerģijas lietotājiem.

Certus, SIA

Dreiliņi, Garā 2, Stopiņu pagasts, Ropažu nov., LV-2130

Climate systems, SIA

Andrejostas 17-41, Rīga, LV-1045
AVK tīkli: ✓ Apkures ierīkošana ✓ Ventilācijas ierīkošana ✓ Kondicionēšanas sistēmas ierīkošana ✓ Siltumsūkņi Par „Climate systems” : Uzņēmums specializējas augstākās kvalitātes siltumsūkņu, apkures sistēmu, ventilācijas un kondicionēšanas sistēmu projektēšanā, uzstādīšanā un apkalpošanā.

Component, SIA

Daugavgrīvas 93, Rīga LV-1007
Ventilācija , gaisa kondicionēšana, apkure, ūdensapgāde.

ConRef, SIA

Kārļa Ulmaņa gatve 2, Rīga LV-1004
Rekuperatori. Rekuperācija. Aukstuma iekārtas, saldēšanas iekārtas, kondicionieri, SAMSUNG kondicionieri, siltumsūkņi, gaiss - ūdens, gaiss - gaiss, ventilācijas un kondicionēšanas sistēmas un iekārtas telpām, kondicionieru serviss, kondicionieru remonts, kondicionieru montāža, ventilācijas sistēmu remonts, kondicionēšanas un

Condair, SIA

Ūbeļu 15-22, Ādaži, Ādažu nov. LV-2164
Apraksts:

SIA "Condair" ir Jūsu sadarbības partneris telpu mikroklimata risinājumu - ventilācija, dzesēšana, mitrināšana, sausināšana, telpu mikroklimats - izveidošanā.

Uzņēmumā strādā nozarē pieredzējuši un zinoši speciālisti, kas ieteiks Jūsu situācijai atbilstošāko telpu mikroklimata risinājumu.

Sadarbojoties ar mums, klients saņem ne tikai kvalitatīvas iekārtas, bet arī individuālu pieeju un pozitīvu attieksmi sadarbībā.

Consult ADT, SIA

Mālkalnes prospekts 24-31, Ogre, Ogres nov., LV-5001
Atvērt logu un pavēdināt? Dabīgā ventilācija nodrošina gaisa iekļūšanu telpās caur logiem, durvīm un vēdināšanas kanāliem, tomēr gaiss netiek filtrēts, tādēļ efektivitātes un gaisa tīrības nolūkā tiek izmantotas mehāniskās ventilācijas sistēmas, kas nodrošina gaisa piespiedu ieplūdi un izplūdi. Tām parasti ir laba gaisa caurlaidības spēja un zema aerodinamiskā pretestība. Tās slāpē trokšņus, novērš putekļu un kukaiņu iekļūšanu. Piedāvājumā arī mitrumu regulējošas gaisa pieplūdes / izplūdes iekārtas un iekārtas ar siltuma rekuperāciju, kas kļūst izdevīgi vēsā laikā. Sadzīvē un ražošanā lietoto ventilācijas sistēmu jaudas atšķiras. To nosaka telpas kubatūra, gaisa piesārņošanas intensitāte. Temperatūras režīma uzturēšanai izmantojamas kondicionēšanas, sildīšanas un dzesēšanas sistēmas. Plaši tiek izmantotas siltumsūkņu sistēmas. Uzņēmumi veic sistēmu projektēšanu, izgatavošanu, uzstādīšanu un apkopi.