Ventilācija

Drukāt
Banner 1050x80

Efiko, SIA

Ozolkalnu 11, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
kondicionēšanas sistēmas, kondicionēšana, kondicionēšanas projektēšana, ventilācijas projektēšana, ventilācija

Eiroklimats, SIA

Neretas 2-15, Rīga LV-1004
Ventilācijas un kondicionēšanas sistēmas un iekārtas telpām

Eiropas Metāls, SIA

Mūkusalas 29, Rīga, LV-1004
Logu, logi, durvis, PVC logi, plastikāta logi, plastmasas logi, alumīnija logi, koka pakešu logi, ventilācija

Eiroplasts, SIA

Acone, Granīta 32 k.6, Salaspils pagasts, Salaspils nov. LV-2119
Apraksts: SIA “Eiroplasts” ir Latvijas uzņēmums ar vairāk kā 20 gadu pieredzi sadzīves ventilācijas risinājumu un produktu izstrādē un ražošanā. Kvalitatīva, droša un funkcionāla produkcija, interesanti dizaina risinājumi, plašas izvēles iespējas un izdevīgi sadarbības noteikumus. „Eiroplasts” stratēģiskais mērķis ir apmierināt patērētāju augošo pieprasījumu pēc kvalitatīviem ventilācijas produktiem. Ikvienam patērētājam, izmantojot „Eiroplasts” produkciju, ir iespējas veidot savu dzīves stilu, paaugstināt dzīves kvalitāti, ierīkojot dzīvoklī vai darba vietā ventilācijas sistēmu. Piedāvājot nestandartizētu produkciju, uzņēmums "Eiroplasts" palīdz ikvienam patērētājam izvēlēties piemērotāko risinājumu.

Eko Air, SIA

Miera 30d, Salaspils, Salaspils nov. LV-2169
Apkure, Ventilācija , Aukstumiekārta, Siltummainis, Siltummezgls, Slodētais plākšņu siltummainis, Pretplūsma

Ekolat, SIA

1.preču 30a, Daugavpils, LV-5401
Pakalpojumi:: ✓ Būvprojektu izstrāde ✓ Būvuzraudzība ✓ Vides un dabas aizsardzības projekti ✓ Projektu vadība un konsultācijas ✓ Mācības un semināri Par mums::

SIA „Ekolat” – projektēšanas un inženierkonsultāciju firma, kura no 1994.gada veiksmīgi darbojas kā Latgales reģionā, tā arī visā Latvijā, specializējoties ūdenssaimniecības izpētes, analīzes, konsultāciju un projektēšanas jomā.

Mūsu galvenā vērtība ir ekoloģija. Līdz ar to mēs plānojam un īstenojam projektus, kas palīdz sniegt ilgtspējīgu un videi-draudzīgu attīstību un urbanizāciju. Mūsu projekti palīdz nodrošināt efektīvu infrastruktūras funkcionēšanu un pieeju tīram ūdenim. Mēs augsti vērtējam emocionālo inteliģenci, un tāpēc ar lielu atbildību uztveram savu darbu.

SIA “Ekolat” sniedz profesionālus pakalpojumus visā projektu realizācijas gaitā saskaņā ar Latvijas Republikas likumdošanu, atbilstoši tehniskajiem normatīviem un prasībām.

Ekopluss, Gaisa siltumsūkņi, kondicionieri

Balasta dambis 1 k.2, Rīga, LV-1048
Siltumsūkņi: Mēs piedāvājam gaisa siltumsūkņus, kas ir ekoloģiska un ekonomiski izdevīga apkures sistēma, atbilstoša Latvijas klimatam. Gaiss-gaiss tipa siltumsūkņi piemērota privātmājām, dzīvokļiem, vasarnīcām, birojiem, veikaliem, kafejnīcām, tehniskajām telpām. Šāda apkure ir moderna, salīdzinoši vienkārši uzstādāma, ērta, droša un ekonomiski izdevīga.

Electro Base, SIA

Katlakalna 9a, Rīga LV-1073
Electro Base® piedāvā: ✓ LED apgaismojums ✓ Videonovērošanas sistēmas ✓ LAN datortīkli ✓ Drošības un apsardzes sistēmas ✓ Akumulatori ✓ Nepārtrauktas barošanas bloku UPS sistēmas ✓ 10" un 19" komutācijas un serveru skapji, sastatnes ✓ Koaksiālo kabeļu tīkli ✓ Optiskie datu tīkli ✓ Akustisko sistēmu kabeļi ✓ Telefonija ✓ Elektromateriāli ✓ Iepakojuma materiāli ✓ Mēbeles un preces miegam

Elektro Vilks, SIA, Rūpniecisko iekārtu automatizācija

Priekuļi, Dārza 13, Priekuļu pagasts, Cēsu nov., LV-4126
Industriālo iekārtu un elektroiekārtu:: ✓ programmēšana - Siemens, Rockwell Allen-Bradley, ✓ montāža, ✓ pārbūve, ✓ apkalpošana, ✓ serviss Atkritumu šķirošanas automātikas projektēšana, uzstādīšana un programmēšana:

Biokurināmā katlu un palīgiekārtu automatizācija jauniem un lietotiem katliem no 1MW-9MW. Esam izveidojuši automātiku vairāk kā 30 apkures katliem. Projekti realizēti Latvijā, Lietuvā, Igaunijā, Krievijā, Baltkrievijā, Ukrainā, Zviedrijā, Dānijā, Polijā. 

ZL.LV iesaka

Elektrodi, SIA

Turpinām strādāt klātienē ievērojot piesardzību!
Zemnieku 32, Liepāja LV-3401
Apraksts:

SIA "Elektrodi" ir metināšanas, metālapstrādes iekārtu un materiālu vairum un mazumtirdzniecības uzņēmums, kas izveidots 2010. gadā. Pēc vairāku gadu veiksmīgas darbības SIA "Elektrodi" ir nostiprinājuši savas pozīcijas tirgū. Mūsu uzņēmuma speciālisti spēj rast individuālus risinājumus katra klienta komplicētai problēmai. Uzņēmums pārstāv pasaulē pazīstamus zīmolus. Spējam īstenot klienta vēlmes no idejas līdz pēcgarantijas aprūpēm, nodrošinot savām piegādātajām iekārtām servisu un apmācības. No 2014. gada uzņēmumam ir filiāles Rīgā un Liepājā, bet mūsu tirdzniecības pārstāvji darbojas visā Latvijas teritorijā.

ZL.LV iesaka

Elektrodi, SIA, Metināšanas iekārtas un materiāli

Jelgavas 36, Rīga LV-1004
Ventilācija , gaisa attīrīšanas un kondicionēšanas iekārtas. Strāvas un metināšanas ģeneratori.

Elements, SIA

Čiekurkalna 2.līnija 74, Rīga, LV-1026

Elvi, veikals

Taurene, "Lauras" , Taurenes pagasts, Cēsu nov., LV-4119
Santehnika Taurene, Ventilācija Taurene, Elektromateriāli Taurene, Elektrības kabeļi Taurene, Elektrības

Emburgas filtri, SIA, Gaisa filtru ražotājs

Zasulauka 18a, Rīga LV-1046
Apraksts: SIA "Emburgas filtri" izgatavo gaisa filtrus ventilācijas un gaisa kondicionēšanas sistēmām. Filtri tiek izgatavoti atbilstoši standartiem EN779, EN1822 un ISO 16890, jebkuras sarežģītības, no G2 līdz U15 filtrācijas klasei. Filtru ražošanā mēs izmantojam materiālus no vadošajiem Eiropas ekspertiem gaisa filtrācijas jomā. SIA "Emburgas filtri" komandā strādā speciālisti ar vairāk nekā 15 gadu pieredzi gaisa filtrēšanas jomā, kuri spēs piedāvāt jums visoptimālāko risinājumu. Bet plašā un modernā ražotne ļaus izgatavot jūsu pasūtījumu īsākos termiņos.

Emperor, SIA

Bieķensalas 22, Rīga, LV-1004
Caurumu urbšana, ailes zāģēšana, dimanta urbšana ventilācijai, dimanta zāģēšana betonā, ailes un caurumi betonā, urbšana un zāģēšana ar dimanta instrumentiem, urbšana un zāģēšana dzelzsbetonā, urbšanas un zāģēšanas darbi, dzelzsbetona demontāža, urbumi ķieģelī, logu, durvju ailes zāģēšana, tehnoloģiskie atvērumi sienās un grīdās, dimanta
Atvērt logu un pavēdināt? Dabīgā ventilācija nodrošina gaisa iekļūšanu telpās caur logiem, durvīm un vēdināšanas kanāliem, tomēr gaiss netiek filtrēts, tādēļ efektivitātes un gaisa tīrības nolūkā tiek izmantotas mehāniskās ventilācijas sistēmas, kas nodrošina gaisa piespiedu ieplūdi un izplūdi. Tām parasti ir laba gaisa caurlaidības spēja un zema aerodinamiskā pretestība. Tās slāpē trokšņus, novērš putekļu un kukaiņu iekļūšanu. Piedāvājumā arī mitrumu regulējošas gaisa pieplūdes / izplūdes iekārtas un iekārtas ar siltuma rekuperāciju, kas kļūst izdevīgi vēsā laikā. Sadzīvē un ražošanā lietoto ventilācijas sistēmu jaudas atšķiras. To nosaka telpas kubatūra, gaisa piesārņošanas intensitāte. Temperatūras režīma uzturēšanai izmantojamas kondicionēšanas, sildīšanas un dzesēšanas sistēmas. Plaši tiek izmantotas siltumsūkņu sistēmas. Uzņēmumi veic sistēmu projektēšanu, izgatavošanu, uzstādīšanu un apkopi.