Ventilācija

Drukāt
Banner 1050x80

Felzer, SIA

Brīvības gatve 201, Rīga LV-1039
Ventilācijas un kondicionēšanas sistēmas un iekārtas telpām

Fermeris ITF, SIA, Durvju furnitūra

Liela durvju furnitūras izvēle!
Brīvības gatve 401a, Rīga LV-1024
Atslēgas, slēdzenes, elektriskās, ugunsdrošās atslēgas, solenoīdu slēdzenes, elektriskās slēdzenes, elektromehāniskās slēdzenes, motoratslēgas, DIN atslēgas, panikas izeju slēdzenes, šaurprofila slēdzenes, seifi, piekaramās, uzliekamās, iekaļamās atslēgas, paaugstinātas drošības slēdzenes, mehāniskās koda atslēgas,
1

Filtri, SIA

ELPO BRĪVĀK, nomaini gaisa filtrus savā ēkā!
Kalnciema 87 k.1, Rīga LV-1046
Gaisa filtru ražošana ventilācijas sistēmām. Gaisa filtru ražošana vēdināšanas sistēmām. Gaisa filtru izgatavošana. Gaisa filtrs, gaisa filtri, kabatu filtri. Paneļfiltri, paneļfiltrs. EPA filtri, HEPA filtri, papīra filtri, Andrea filtri. Sietu filtri, tauku filtri, filtri virtuves nosūcēm. Ogles filtri. Compact filtri, kompaktfiltri.
  • 1 Ventilācijas un kondicionēšanas sistēmas un iekārtas telpām

FlaktGroup Latvija, SIA

Stūnīši, Franču 1, Olaines pagasts, Olaines nov. LV-2127

Flora, SIA

Tērvetes 85, Jelgava, LV-3008
Logi un durvis, logi ar ventilācijas sistēmu, logi ar skaņas izolāciju, logi ar trīs stikliem, logi ar ventilāciju, koka logi, koka alumīnija logi, koka logi ar alumīnija uzlikām, ugunsdrošās durvis, durvis, pildiņu durvis, durvis ar pārfalci, saunas durvis, stikla durvis, koka alumīnija durvis, durvis mājai, logi, Koka durvis, durvis koka,

Flumina, SIA

Dārza 14a, Bauska, Bauskas nov. LV-3901
Pakalpojumi:: ✓ Siltuma apgāde, apkures sistēmas un katlumājas ✓ Ūdensapgāde un kanalizācija Inženiertīklu montāža:

SIA "Flumina" - uzņēmums ar vairāk nekā 15 gadu pieredzi Bauskā veic siltumapgādes, aukstumapgādes, kondicionēšanas, ventilācijas, kā arī ūdensapgādes un kanalizācijas sistēmu montāžas darbus.

Gamma Fittings, SIA, mēbeļu furnitūra

Duntes 11, Rīga, LV-1013
Preces:: ✓ Plauktu stiprinājumi/ turētāji ✓ Skrūves un savilcēji ✓ Virtuves furnitūra ✓ Vadotnes ✓ Viras ✓ Pacelšanas mehānismi ✓ Rokturi ✓ Galda piederumu ieliktņi ✓ Uzkares sistēmas ✓ Skapjiem un garderobēm ✓ Bīdāmās sistēmas ✓ Birojam ✓ Kājas un riteņi ✓ LED apgaismojums

Gastex, SIA

Mēmeles 4a, Bauska, Bauskas nov. LV-3901
Ventilācija ., Ventilācija .
ZL.LV iesaka

Gatis Matisons, skursteņslauķis

Jaunsaurieši, Balto Ķiršu 28, Salaspils pagasts, Salaspils nov. LV-2118
Informācija par dūmvadu tīrīšanas pakalpojumiem un apkuri: ✓ Dūmvadu un ventilācijas kanālu tīrīšana, remonts. ✓ Dūmvadu oderēšana ar nerūsējošā tērauda čaulām. ✓ Konsultācijas, cik bieži jātīra dūmvads. ✓ Dūmvadu tīrīšanas akts (cietajam, šķidrajam kurināmajam). ✓ Skursteņa darvas tīrīšana. ✓ Aktu sastādīšana par dūmvadu un ventilācijas kanālu tehnisko stāvokli cietajam un šķidrajam kurināmajam.

Gelacks, SIA, Pulverkrāsošana, smilšu strūkla

Rāmuļu 8, Rīga LV-1005
Apraksts: Gelacks ir Metālapstrādes uzņēmums Latvijā. Mūsu piedāvājumā: Metāla detaļu pulverkrāsošana, cinkošana. Virsmu pretkorozijas apstrāde. Metālkonstrukciju abrazīvā tīrīšana, krāsošana. Smilšu strūkla. Skrošu strūkla. Auto disku, rāmju, detaļu atjaunošana, restaurācija. Transporta pakalpojumi.
Atvērt logu un pavēdināt? Dabīgā ventilācija nodrošina gaisa iekļūšanu telpās caur logiem, durvīm un vēdināšanas kanāliem, tomēr gaiss netiek filtrēts, tādēļ efektivitātes un gaisa tīrības nolūkā tiek izmantotas mehāniskās ventilācijas sistēmas, kas nodrošina gaisa piespiedu ieplūdi un izplūdi. Tām parasti ir laba gaisa caurlaidības spēja un zema aerodinamiskā pretestība. Tās slāpē trokšņus, novērš putekļu un kukaiņu iekļūšanu. Piedāvājumā arī mitrumu regulējošas gaisa pieplūdes / izplūdes iekārtas un iekārtas ar siltuma rekuperāciju, kas kļūst izdevīgi vēsā laikā. Sadzīvē un ražošanā lietoto ventilācijas sistēmu jaudas atšķiras. To nosaka telpas kubatūra, gaisa piesārņošanas intensitāte. Temperatūras režīma uzturēšanai izmantojamas kondicionēšanas, sildīšanas un dzesēšanas sistēmas. Plaši tiek izmantotas siltumsūkņu sistēmas. Uzņēmumi veic sistēmu projektēšanu, izgatavošanu, uzstādīšanu un apkopi.