Ventilācija

Drukāt
Banner 1050x80

Klimatum, SIA

K.Barona 136 k.3, Rīga, LV-1012
Ventilācijas un kondicionēšanas sistēmas un iekārtas telpām

Komforta Tehnoloģijas, SIA

Vienības gatve 81, Rīga, LV-1004
Kamīns, kamīni, krāsniņas, kamīnkrāsns, kamīnkrāsnis, dūmvads, dūmvadi, metāla dūmvads, (dūmvadi) skurstenis, skursteņi, kamīna kurtuve, (kurtuves) čuguna kurtuves, karstā gaisa ventilatori, (ventilators) malkas plītis, (plīts) centrālapkures malkas plīts, (plītis) centrālapkures krāsniņa, centrālapkures kamīnkrāsns,

Komunikācijas RVH, SIA

Brīvības gatve 281-30, Rīga, LV-1006
Ventilācija , ventilācijas sistēmas, vēdināšanas iekārtas. Kondicionēšana, dzesēšana.

Komunālprojekts Jelgava, SIA

Zemgales prospekts 3, Jelgava LV-3001
Arhitektūra, projektēšana, pilsētprojekti. Arhitekts, projektu izstrāde, individuālie projekti, būvprojektu izstrāde, arhitekts Jelgavā, būvprojektēšana Jelgavā, būvprojektēšana, būvkonstrukcijas, ūdensapgāde, kanalizācija, apkure, vēdināšana, siltumapgāde, projektēšana Jelgava, projektu izstrāde Jelgava.

Konceps AJ, SIA

Atmodas 19, Jelgava LV-3007
Ventilācija , apkure, kondicionēšana, ūdensapgāde.

Konoss, SIA

Ganību dambis 24, Rīga, LV-1005
Privātmāju būvniecība, celtniecība. Vispārceltnieciskie darbi, vispārējā celtniecība, namdaru darbi, mūrēšana, (mūrnieks) ēku, (māju) un jumtu siltināšana, jumtu klāšana un izbūve, remonts, jumta konstrukcijas izbūve, pārbūve. Jumiķa darbi. Jumti. Jumtu segumi. Jumta segumi. Skārds, skārda karnīzes, lūkas, skārdnieku darbi, jumiķi.

Konsol Logi, SIA

Emīlijas Benjamiņas 21, Rīga LV-1050
moskītu sieti, pretinsektu, sieti, žalūzijas, aizsargplēves, tonēšanas plēves, tonējums, furnitūra, ventilācija
ZL.LV iesaka

Konstro, SIA

Rīgas 8, Talsi, Talsu nov. LV-3201
Bituma jumti, Skārda detaļas, Ventilācijas izvadi, Ūdens noteksistēmas, PVC logi, Jumtu segumi, jumiķu darbi, Skārda izstrādājumi, Dārza tehnika, Sniega pūtēji, sniegpūtēji, Katepal, Vilpe, Frēzes, motobloki, dārza frēzes, pļautenes, pļaujmašīnas, zālāju pļāvēji, zāģi, trimmeri, raideri, zāliena traktori, ūdens sūkņi, celtniecības

Korčagins K., individuālā darba veicējs, ēku siltināšana

Mārtiņa 13, Ikšķile, Ogres nov., LV-5052
Termogrāfija un materiālu iestrāde: ✓ Termogrāfija ir infrasarkanā starojuma vizualizācija. To veic ar termālo attēlu veidošanas kameru, ko izmanto, lai noteiktu siltuma noplūdes vietas ēkas siltumizolācijā. Iegūtos rezultātus var izmantot, lai uzlabotu siltumnoturību, apkures un ventilācijas sistēmu efektivitāti, kā arī pēc būvdarbiem noteiktu to kvalitāti. Pasūtot termogrāfiju, jūs iegūsiet detalizētu pārskatu par katru ēkas vai iekārtas posmu. Termogrāfiju ēkās var veikt, kad ēkas iekšējā temperatūra no temperatūras ārā atšķiras vismaz par 10 grādiem.

 

✓ Sausā iestrāde tiek izmantota horizontālās un slīpās konstrukcijās, piemēram, uz grīdām vai jumta slīpnē. Sausais izolācijas materiāls tiek izpūsts spraugās un aizpilda pat vissīkākās konstrukcijas šķirbas. Ar sausās iestrādes metodi ir iespējams aizpildīt dažādus “tukšumus” ēku sienās (piemēram, starp ģipškartona konstrukcijām), padarot defektus par lietderīgiem un pats galvenais siltiem efektiem.

Krigo, IU

Raiņa 33-3, Krāslava, Krāslavas nov. LV-5601
Apraksts: Sadzīves tehnikas remonts. Kondicionēšanas iekārtu remonts un apkope. Saldēšanas iekārtu remonts un apkalpošana, kā arī auto kondicionieru remonts un apkope. Izbraucam pie klienta.

 

Krāsošanas iekārtas, LDE LINING, tirdzniecība, noma, remonts

Krasta 103, Rīga LV-1019
Pakalpojumi:: ✓ Destilēšanas iekārtas ✓ Industriālās iekārtas ✓ Industriālā ventilācija ✓ Poliuretāna putas un poliurea Specializācija:: Industriālo iekārtu Graco un citu krāsošanas iekārtu tirdzniecība un serviss. Jau 7 gadus esam Latvijas tirgū, kompānijā strādā pieredzējuši speciālisti ar vairāk kā 12 gadu pieredzi. Krāsošanas iekārtas SIA ir viens no līderiem savā nozarē. Speciālisti arī piedāvā sniegt apmacības un konsultācijas.

Kurzemes amatnieks A, SIA

Friča Brīvzemnieka 52, Liepāja LV-3401
Apraksts: Piedāvājam dažādas kavalitātes logus, sākot no ekonomiskajiem variantiem, līdz vācu kvalitātes logiem, par ļoti izdevīgām cenām. Katra klienta vajadzības tiek izskatītas individuāli, atrodot klientam vispiemērotāko variantu. Piedāvājam bezmaksas konsultāciju un logu uzmērīšanu. Tiek nodrošināts pilns serviss – konsultācija birojā, objekta apskate un mērīšana, PVC logu demontāža, montāža, iekšējo un ārējo palodžu uzstādīšana, iekšējā un ārējā apdare, veco logu utilizācija. Garantijas apkalpošana. Piedāvājam siltinātas metāla ārdurvis dzīvokļiem. Durvis tiek izgatavotas pēc individuāliem izmēriem. Laba siltuma un skaņas izolācija. Plašā izvēlē piedāvājam dažāda veida žalūzijas: Žalūzijas diena-nakts apvieno sevī horizontālo žalūziju un rullo žalūziju priekšrocības.Var uzstādīt gan rullo kasešu žalūzijas uz loga rāmja, gan klasiskos rullo uz sienas. Horizontālās rullo un rullo kasešu žalūzijas. Pilsētas žalūzijas, kas ideāli piemērotas lodžijām. Vertikālās žalūzijas. Liepāja, Aizputē.

Kurzemes būvnieks, SIA

Jelgavas 6, Liepāja LV-3401
Būvniecība. Celtniecības darbi. Celtniecības un remonta darbi. Celtniecības uzņēmumus. Celtniecības firma.  Ēku, māju remontdarbi. Rekonstrukcijas darbi. Renovācijas darbi. Kurzemes Būvnieks. Ēku siltināšanas darbi, Jumti, fasādes iekšdarbi, santehnikas, apkures, ventilācijas remontdarbi, iekšējie apdares darbi, fasāžu

Kurzemes būvserviss, SIA

Ezermalas 3e, Liepāja LV-3401
Kurzemes būvserviss, Būvniecība, celtniecība, ēku būve. Celtniecības un remonta darbi, būvuzraudzība, būvuzraugs, ceļu un tiltu būve, remonts, asfaltēšana, uzturēšana, ceļu seguma atjaunošana, uzturēšanas darbi, bruģēšana, bruģēšanas darbi, bruģēšanas pakalpojumi. Ūdensapgāde un kanalizācija. Elektromontāža un elektroinstalācija.
Atvērt logu un pavēdināt? Dabīgā ventilācija nodrošina gaisa iekļūšanu telpās caur logiem, durvīm un vēdināšanas kanāliem, tomēr gaiss netiek filtrēts, tādēļ efektivitātes un gaisa tīrības nolūkā tiek izmantotas mehāniskās ventilācijas sistēmas, kas nodrošina gaisa piespiedu ieplūdi un izplūdi. Tām parasti ir laba gaisa caurlaidības spēja un zema aerodinamiskā pretestība. Tās slāpē trokšņus, novērš putekļu un kukaiņu iekļūšanu. Piedāvājumā arī mitrumu regulējošas gaisa pieplūdes / izplūdes iekārtas un iekārtas ar siltuma rekuperāciju, kas kļūst izdevīgi vēsā laikā. Sadzīvē un ražošanā lietoto ventilācijas sistēmu jaudas atšķiras. To nosaka telpas kubatūra, gaisa piesārņošanas intensitāte. Temperatūras režīma uzturēšanai izmantojamas kondicionēšanas, sildīšanas un dzesēšanas sistēmas. Plaši tiek izmantotas siltumsūkņu sistēmas. Uzņēmumi veic sistēmu projektēšanu, izgatavošanu, uzstādīšanu un apkopi.