Ventilācija

Drukāt
Banner 1050x80

Kurzemes jumti, SIA

Ganību 25, Kuldīga, Kuldīgas nov. LV-3301
Metāla jumti, jumtu segumi, jumta segumi, metāla segumi, jumti, metāla jumti. Dakstiņi, šindeļa jumti, loka konstrukcijas. Jumta remonts, montāža. Sniega tīrīšana. Metāla segumi jumtiem un sienām. Metāla jumtu, (jumti) un sienu segumu ražošana. Sendviča tipa paneļi sienām, jumtiem, ar putupolistirola un poliuretāna pildījumu. Konstruktīvie

EROOF, SIA, Jumtu segumi

Lubānas 191, Ulbroka, Ropažu nov.
Jumta segumi:: ✓ Skārda jumti ✓ Metāla jumti ✓ Metāla dakstiņi ✓ Māla dakstiņi ✓ Betona dakstiņi Jumta profili:: ✓ Moduļveida dakstiņprofils ✓ Trapecveida jumtu profili ✓ Nesošie jumta profili ✓ Valcprofils ✓ Konstruktīvie profili

IFC Latvija, SIA

A.Saharova 13a, Rīga, LV-1082
Kondicionieru izvēle: Ja jūs vēlaties justies komfortabli gan siltajā, gan aukstajā gadalaikā, tad jums būtu jāiegādājas tāda ierīce kā kondicionieris-sildītājs, kas jūsu biroja ēkas vai dzīvojamās mājas gaisu padarīs daudz siltāku vai vēsāku. Turklāt, ja jums rūp tīrs un spirgts gaiss jūsu mājoklī, arī tādā gadījumā vajadzētu padomāt par kondicioniera-sildītāja uzstādīšanu. Ja jūs esat nolēmuši savā mājā uzstādīt kondicionieri, tad jums nepieciešams izvēlēties tehniku tikai no zināmiem ražotājiem, jo tā ir šīs ierīces tiešā drošības garantija.

Sildi, SIA

Bajāru 44, Rīga LV-1006
Apraksts:

SILDI, SIA - granulu apkures katli mūs aizrauj un to izgatavošana mums sniedz gandarījumu ar katru jaunu klientu un risinājumu.

DP Serviss un Tehnika, SIA

Nīgrande, Bērzu 4-21, Nīgrandes pagasts, Saldus nov. LV-3899
Galvenie pakalpojumi: ✓ Industriālais alpīnisms,  industriālā alpīnisma pakalpojumi, darbs augstumā.  ✓ Fasādes darbi augstumā (ēku paneļu un ēkas fasādes restaurācijas, atjaunošanas, remontdarbi) ✓ Metāla konstrukciju montāža/demontāža darbi augstumā (demontāžas un montāžas darbi) ✓ Krāsošana augstumā (metāla konstrukciju apkope, krāsošana) ✓ Jumta darbi augstumā (Jumtu mazgāšana, remonts,Tekņu uzstādīšana / demontāža / tīrīšana (darbi, kas veicami uz ēku jumtiem)  ✓ Logu mazgāšana augstumā (logu, vitrīnu un stikla paneļu sienu apsekošana) ✓ Koku zāģēšana, arboristu pakalpojumi (bīstamo koku un koku zaru zāģēšana) ✓ Tehnikas noma (busiņu(mikro) noma,kvadracikli, ūdens motocikli, motocikli, laivas, smailītes,  pirtis/baļļas) 

Skārdmeistars, SIA

"Kuldīgas šoseja 99f" , Saldus pagasts, Saldus nov., LV-3862
Apraksts: Skārdnieku pakalpojumi, metāla specelementu, oderētu dūmvadu, skursteņu čaulu (apaļas, ovālas, kantainas), jumta noteksistēmu, ventilācijas, aspirācijas izgatavošana, katlu māju dūmeņu un siltumtrases cauruļu siltināšana un apvilkšana ar metālu, montāža un konsultācijas.

Admira, SIA

Valkas 3, Daugavpils LV-5417
Apraksts:

Projektēšanu veicam izmantojot programmu Solid Works. Būvkonstrukcija un inženierkomunikāciju projektēšana.

ZL.LV iesaka

Būvserviss Roja, SIA, Veikals, būvmateriālu tirdzniecība

Roja, Bangu 2, Rojas pagasts, Talsu nov. LV-3264
Par veikalu:

Būvmateriālu veikalā "Būvserviss Roja" pieejami celtniecības materiāli, skrūves un stiprinājumi, jumta materiāli, krāsas un lakas, dažādi instrumenti, kā arī sadzīves un dārza tehnika. 

Prolux, SIA, Profesionālā tehnika

Strādājam daļēji no mājām, daļēji klātienē.
Smiltnieku 2, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Apraksts: Prolux piedāvā pilnu projekta ciklu - tehnoloģijas izstrādi, projektēšanu, piegādi un uzstādīšanu, garantiju un pēcgarantijas servisu profesionālajām virtuves iekārtām un aprīkojumam, kā arī profesionālajām veļas mazgājamām iekārtām un aprīkojumam.

Intrex Serviss, SIA

Murjāņu 7a, Rīga LV-1024
Apraksts: Apkures katli un iekārtas. Projekts, saskaņošana, piegāde, uzstādīšana, serviss.

Junks, SIA

E.Birznieka-Upīša 8, Rīga LV-1050
Auduma, metāla, plastikāta. Pretinsektu sieti. Ventilācijas paneļi logiem, durvīm. Izgatavošana 48-72 stundu laikā. Ražošana. Tirdzniecība. Pretinsektu tīkli, moskītu tīkli, tīkls, odu tīkli, insektu, mušu tīkli. Žalūziju izgatavošana. Logu žalūzijas. DUCO produkti – ventilācijas sistēmas. Žalūzijas. Rullo žalūzijas. Vertikālās

PILSBŪVE, SIA

Kuldīgas 9, Ventspils, LV-3601
Apraksts: Savā darbā orientējamies uz mūsdienīgu tehnoloģiju izmantošanu, augsti kvalificētu un motivētu personālu, kurš apzinās kvalitāti kā vērtību. Būvniecība, celtniecība, restaurēšana, restaurācija, ēku, māju, būvju renovēšana, būvniecības, celtniecības, restaurēšanas, renovācijas, renovēšanas darbi Ventspilī, Kurzemē, Latvijā. Auto celtņa FAUN RTF40-3 noma.

Logi Durvis, SIA

Rīgas 1a, Madona, Madonas nov. LV-4801
Pakalpojumi: ✓ Meistara klātienes konsultācija / mērījums pirms darījuma uzsākšanas ✓ Precīzu tāmes sastādīšanu ✓ Veco konstrukciju demontāža ✓ Jauno logu kvalitatīva montāža (ar, bez hidroizolācijas lentēm) ✓ Logu aiļu apdare ar reģipsi vai apmetumu un siltināšanu – pelēkā apdare ✓ Logu aiļu apdare ar stūrīšiem, sietu, špaktelēšanu, slīpēšanu, krāsošanu – baltā apdare ✓ Būvgružu izvešana un utilizācija ✓ Garantijas apkalpošana ✓ Pēcgarantijas serviss

Korčagins K., individuālā darba veicējs, ēku siltināšana

Mārtiņa 13, Ikšķile, Ogres nov., LV-5052
Termogrāfija un materiālu iestrāde: ✓ Termogrāfija ir infrasarkanā starojuma vizualizācija. To veic ar termālo attēlu veidošanas kameru, ko izmanto, lai noteiktu siltuma noplūdes vietas ēkas siltumizolācijā. Iegūtos rezultātus var izmantot, lai uzlabotu siltumnoturību, apkures un ventilācijas sistēmu efektivitāti, kā arī pēc būvdarbiem noteiktu to kvalitāti. Pasūtot termogrāfiju, jūs iegūsiet detalizētu pārskatu par katru ēkas vai iekārtas posmu. Termogrāfiju ēkās var veikt, kad ēkas iekšējā temperatūra no temperatūras ārā atšķiras vismaz par 10 grādiem.

 

✓ Sausā iestrāde tiek izmantota horizontālās un slīpās konstrukcijās, piemēram, uz grīdām vai jumta slīpnē. Sausais izolācijas materiāls tiek izpūsts spraugās un aizpilda pat vissīkākās konstrukcijas šķirbas. Ar sausās iestrādes metodi ir iespējams aizpildīt dažādus “tukšumus” ēku sienās (piemēram, starp ģipškartona konstrukcijām), padarot defektus par lietderīgiem un pats galvenais siltiem efektiem.

HCT Automotive, SIA

Vienības gatve 181, Rīga LV-1058
Apraksts: Autoservisu aprīkojums, autoceltņi, personāla pacēlāji, piekabes.

Amadeus dizains, SIA, apkures katlu serviss

Dammes 25, Rīga, LV-1069
Apraksts: SIA „Amadeus Dizains” nodarbojas ar apkures sistēmu un katlu tirdzniecību un montāžu kopš 2004. gada. Mēs ierīkosim apkuri Jūsu mājā, dzīvoklī vai ražotnē un veiksim visus ar to saistītos darbus, sākot ar projekta izstrādi un beidzot ar apkures sistēmas nodošanu ekspluatācijā. Spējam ar siltumapgādi saistītos jautājumus atrisināt kvalitatīvi un ātri, piedāvājot katrai konkrētai situācijai visefektīvāko risinājumu !

DH Solutions, SIA

Tīraine, Tīraines 36, Mārupes pagasts, Mārupes nov., LV-2167
SIA “DH Solutions” sniedz pakalpojumus katlumāju, siltumapgādes sistēmu un siltumtīklu projektēšanā un autoruzraudzībā:

Mūsu pamatspecializācija:

✓ HVAC (apkure, ventilācija un gaisa kondicionēšana) ✓ Siltumapgādes ārējie (SAT) un iekšējie tīkli ✓ Siltummehānika (SM, TN) ✓ Būvkonstrukcijas (BK, MK, TAA) ✓ Hidrauliskie un siltuma zudumu  aprēķini

Būvuzraudzība Uzņēmums sniedz pakalpojumus siltumapgādes sistēmu un siltumtīklu būvdarbu būvuzraudzībā, ēku būvdarbu būvuzraudzībā, elektroietaišu izbūves darbu būvuzraudzībā (Spriegums: līdz 1 kV, no 1 līdz 35 kV):

✓ bezkanāla rūpnieciski izolēto pārvades un sadales siltumtīklu pārbūves un jaunās būvniecības būvuzraudzība ✓ iekšējo siltumtīklu un siltumapgādes sistēmu pārbūves un jaunās būvniecības būvuzraudzība ✓ siltumapgādes inženierbūvju pārbūves un jaunās būvniecības būvuzraudzība ✓ biomasas un dabasgāzes katlumāju būvdarbu būvuzraudzība  

SEVES, dimanta urbšana, dimanta zāģēšana

Saulkrastu 2, Rīga LV-1026
Piedāvājam:: ✓ Dimanta urbšana ✓ Dimanta zāģēšana ✓ Pāļu ciršana ✓ Dimanta urbji ✓ Dimanta diski ✓ Abrazīvie diski ✓ Dimanta urbju remonts Apraksts:

Esam mūsdienīgs un intensīvi augošs uzņēmums, kurā tiek izmantotas moderno tehnoloģiju iespējas. Īpašu nozīmi uzņēmums pievērš darbu kvalitātei. Mūsu firmas speciālisti garantē izpildāmo pasūtījumu precizitāti un kvalitāti. Par to liecina mūsu stabilā pozīcija Latvijas tirgū, pastāvīgā sadarbība ar lielākajām celtniecības firmām. Dimanta urbšanas un zāģēšanas pakalpojumi. Urbšana būvkonstrukcijās. Zāģēšanas un urbšanas darbi ar dimanta instrumentiem, restaurācija, akmens apstrādes instrumenti. Augsti kvalificēti urbšanas un zāģēšanas darbi.

Fermeris ITF, SIA, Durvju furnitūra

Liela durvju furnitūras izvēle!
Brīvības gatve 401a, Rīga LV-1024
Piegāde:

Preču piegāde tiek veikta Rīgas robežās bez papildus maksas, pasūtījumam sasniedzot 121,- euro. Parasti pasūtījums tiek izpildīts 1 vai 2 dienu laikā.

Privātuma politika:

Privātuma politika sniedz informāciju par to, kā "Fermeris ITF" vāc, apstrādā, glabā, kopīgo, dzēš un aizsargā Klienta personas datus, tādējādi nodrošinot, ka Klienta personas dati tiek apstrādāti likumīgi, godprātīgi un Klientam pārredzamā veidā. Aktuālā privātuma politikas versija tiek publicēta Fermeris mājas lapā www.fermeris.lv, sadaļā Privātuma politika.

Valmieras rajona Brīvprātīgo ugunsdzēsēju biedrība

Stacijas 30, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Apraksts: Valmieras BUB Vidzemes reģionā sniedz visu veidu ugunsdrošības pakalpojumus iedzīvotājiem un juridiskām personām. Mēs strādājam ar mērķi – kvalitatīvi ugunsdrošības pakalpojumi, tā ir drošības garantija.
Atvērt logu un pavēdināt? Dabīgā ventilācija nodrošina gaisa iekļūšanu telpās caur logiem, durvīm un vēdināšanas kanāliem, tomēr gaiss netiek filtrēts, tādēļ efektivitātes un gaisa tīrības nolūkā tiek izmantotas mehāniskās ventilācijas sistēmas, kas nodrošina gaisa piespiedu ieplūdi un izplūdi. Tām parasti ir laba gaisa caurlaidības spēja un zema aerodinamiskā pretestība. Tās slāpē trokšņus, novērš putekļu un kukaiņu iekļūšanu. Piedāvājumā arī mitrumu regulējošas gaisa pieplūdes / izplūdes iekārtas un iekārtas ar siltuma rekuperāciju, kas kļūst izdevīgi vēsā laikā. Sadzīvē un ražošanā lietoto ventilācijas sistēmu jaudas atšķiras. To nosaka telpas kubatūra, gaisa piesārņošanas intensitāte. Temperatūras režīma uzturēšanai izmantojamas kondicionēšanas, sildīšanas un dzesēšanas sistēmas. Plaši tiek izmantotas siltumsūkņu sistēmas. Uzņēmumi veic sistēmu projektēšanu, izgatavošanu, uzstādīšanu un apkopi.